Снимка Булфото, архив, видео NOVA NEWS, Vbox7.com Известен наш социолог направи прогноза

...
Снимка Булфото, архив, видео NOVA NEWS, Vbox7.com Известен наш социолог направи прогноза
Коментари Харесай

Райчев: Ако Слави Трифонов продължава да мълчи, ще има повече шансове за третото място

Снимка Булфото, списък, видео NOVA NEWS, Vbox7.com 

Известен наш социолог направи прогноза за резултатите от парламентарните избори на 4 април. Андрей Райчев посъветва също Слави Трифонов какво би трябвало да бъде държанието му, за влезе неговата партия в топ 3.

" Всеки резултат от вота ще бъде изненада и всичко е допустимо да се случи. Но би трябвало да се каже, чи никоя партия не трансформира страха от болестта в оръжие, което е липса на операция по тази линия ", съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS. 

Според него е изцяло допустимо тази година да има повече от два избора. Райчев счита, че първото място на ГЕРБ е изненада, когато се погледнат събитията от лятото насам.

Разстоянието сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия се усилва, не тъй като ГЕРБ върви напред, а тъй като Българска социалистическа партия върви обратно, макар че Корнелия Нинова завоюва борбата в партията.

Българска социалистическа партия ще загуби с повече от предходните избори, тъй като столетницата бе превърната в лидерска партия.

За Райчев Движение за права и свободи са в доста удобна позиция, както във вътрешен, по този начин и във външен проект и са в напредък. Могат да станат трети.

А съгласно него Слави Трифонов би трябвало да продължи да мълчи, тъй като той е загадка, нещо като Симеон Сакскобурготски, това ще му даде повече шансове да остане на третото място.

Социологът не има вяра да има еднолично ръководство на кабинет Борисов 4, тъй като настроенията против премиера от лятото не са изчезнали.

За него логиката е да се направи експертно и краткотрайно държавно управление, само че Бойко Борисов няма да изпусне мандата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР